Acties/Nieuws

Acties / Nieuws

Autobedrijf Hermans wordt AutoCrew-garage

Autobedrijf Hermans uit Someren is partner geworden van het snelgroeiende AutoCrew-netwerk. Door zich bij AutoCrew aan te sluiten, verzekert het bedrijf zich van ondersteuning door Bosch, een toonaangevende speler in onderdelen en werkplaatsuitrusting. “We onderstrepen hiermee onze ambitie als onafhankelijk autobedrijf en bieden hoge kwaliteit in onderdelen en uitrusting, voor elk type auto en dus voor elke klant”, zegt Stan, van Autobedrijf Hermans, “Een uitstekende dienstverlening is altijd al ons sterkste punt geweest. Via AutoCrew kunnen we ons verder specialiseren”. Autobedrijf Hermans werd in 1988 opgericht. AutoCrew werd in maart 2010 in Nederland geïntroduceerd. Het garageconcept richt zich tot universele autobedrijven die willen investeren in opleiding, het gebruik van Bosch-apparatuur en in de uitstraling van een internationaal netwerk.

“Samenwerken met de grootste speler qua technologie en ontwikkeling biedt heel wat voordelen. Een snelle levering van onderdelen voor elk type auto is maar één voorbeeld. Maar we leren ook de diagnose- en testapparatuur van Bosch tot in de puntjes te gebruiken. We werken daardoor efficiënter, want we kunnen storingen sneller oplossen. Via AutoCrew krijgen we ook een compleet assortiment aan technische opleidingen aangeboden. Daar halen niet alleen wij ons voordeel uit, maar ook de klant, want ons werk is gegarandeerd kwalitatief goed”, aldus Stan. Ook op marketingvlak biedt het AutoCrew-lidmaatschap een nieuwe stimulans. “Die bekende kleuren en dat logo geven de zichtbaarheid een duw in de rug. En toch blijf je baas in je eigen zaak; je kan individuele accenten blijven leggen omdat je zelf je klanten het beste kent. Eigenlijk blijf je gewoon hetzelfde, maar dan beter”, besluit Stan.

AutoCrew

AutoCrew richt zich op universele garagebedrijven die individuele accenten in de bedrijfsvoering willen leggen en willen investeren in het volgen van opleidingen, het gebruik van Bosch-diagnoseapparatuur en –software en een uniforme en herkenbare uitstraling. AutoCrew biedt haar leden vier technische opleidingen, begeleiding en ondersteuning door de grossier, uitstraling (buitenuitstraling, werkplaatskleding, website, briefpapier, ...) en toegang tot een aantal marketingtools (advertenties, direct mailings, ...). Meer informatie op www.autocrew.nl.

Logo Bovag

Deel deze pagina

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op Google+Delen op LinkedIn

Contactgegevens

Boerenkamplaan 68-A
5712 AG Someren

Telefoon: 0493-494398
Fax: 0493-490556

Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08.00 - 18.00 uur.
Zaterdag 08.30 - 12.00 uur.
's Avonds op afspraak 06-22387564

Gesloten op zondag.
Gesloten op maandag t/m vrijdag tussen 12.00 en 13.00 uur.

Autobedrijf Hermans

  • De beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Persoonlijke service en hoge kwaliteit
  • Onderhoud- en reparatie van alle merken